LIXR

Какво е LIXR

ЕНЕРГИЯ, ФОКУС, КОНЦЕНТРАЦИЯ, СВЕЖЕСТ

всичко това в продължение на цели 6 часа

Продуктивността играе ключова роля във всеки един аспект от нашия живот.

Високата продуктивност води до големи постижения, както в професионален план - при изпълнение на работните задължения, завършване на проекти в зададените срокове, така и в личен план - когато сме по-продуктивни, подобряваме ежедневието си, а това включва и личния ни живот.

ПРОДУКТИВНОСТ НА ЦЕНАТА НА КАКВО?

Фармацевтичната индустрия отдавна се е погрижила и е създала различни видове стимуланти, имащи за цел да държат високи нива на енергия. За съжаление, това си има цена и то висока.
Казано на разбираем език, колкото ти дава, обикновено толкова ти и взима.

Въпросът тук е, заслужава ли си?

Затова създадохме LIXR, за да променим напълно играта

lixr

Накратко за НАТУРАЛНИТЕ НООТРОПИЦИ

Натуралните ноотропиците са съставки или добавки, оказващи много благоприятно въздействие върху мозъка и нервната система. Широко известно е, че приемът им спомага за поддържане функцията на паметта, активно засилване на фокуса и стимулиране на общото когнитивно състояние, а от там и продуктивността.

В основата на LIXR стои вярването, че природата има всичко необходимо за нашето здраве и продуктивност.

Използвайки силата на мощен бленд от съставки като матча, гуарана и зелен чай, LIXR е тук, за да промени начина, по който хората възприемат енергийните напитки.

Без изкуствени подсладители и без добавена захар. Всяка капка LIXR съдържа точното количество съставки, имащи за цел да увеличат концентрацията, фокусът и енергията, БЕЗ страничните ефекти, характерни за обикновените енергийни напитки, а сладостта и вкуса идват изцяло от натуралните плодови пюрета.

А какво същност има в LIXR?

Напитките LIXR съдържат едни от най-подробно изследваните съставки, научно признати за техните свойства да увеличават концентрацията и енергийния поток в човешкото тяло и ума.

Матча, Гуарана и Зелен чай - 100% натурална енергия

Всяка напитка LIXR съдържа 115mg кофеин и 150mg Л-Теанин, добити от гуарана и зелен чай, които се освобождават бавно в организма, поддържайки продължително високи енергийните нива.

LIXR отговаря на най-строгите стандарти за качество и се явява премиум продукт за потребителите, ориентирани към спорт, а и не само.

Без добавена захар и с ниско съдържание на калории.

Както обичаме да казваме - LIXR дава, но не взима. Това е изцяло здравословен и натурален продукт.

Представи си натурален енергиен източник, който не само ще те държи бодър, но и подхранва ума ти.

LIXR е идеалният спътник за дългите работни дни, срещи, интензивните учебни сесии или тренировките, където фокусът и издръжливостта са ключови.

С LIXR, ти не просто преминаваш през деня - преобразяваш го, като това ти позволява да се възползваш от всяка възможност да бъдеш по-добрата версия на себе си

Отключи потенциала си с LIXR! Фокус за твоя ден, в един кен!

lixr