ДОСТАВКА

Доставката на стоките предлагани от LIXRDRINK.COM се извършва единствено на територията на Република България.

Доставката се извършва с куриери на “Спиди” АД и “Еконт Експрес” ООД.

1. За поръчки до 100 лева доставката се заплаща от получателя. Сумата за доставка се изчислява автоматично, съгласно действащата тарифа на куриера с включено ДДС, която се начислява допълнително към общата стойност на Вашата поръчка. Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Безплатната доставка не включва поръчки с тегло над 1 кг. Доставката на поръчки с тегло над 1 кг. се извършва за сметка на клиента. Сумата за доставка на тези продукти се изчислява автоматично, съгласно действащата тарифа на Еконт.

2. За поръчки над 100 лева с тегло до 1 кг. доставката е безплатна. 

3. Срок за доставка за поръчаните стоки: обичайният срок за доставка е от 24 до 72  часа след направената поръчка. В отделни случаи може да бъде по-дълъг. Доставчикът си запазва правото да удължава посочените очаквани срокове за доставка с до 7 (седем) дни.

4. Доставката се извършва по един от следните начини:

- Доставка до офис на куриер.

- Доставка до Ваш адрес.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 7 /седем/ дни. След изтичане на този срок поръчката се анулира без да уведомяваме клиента.

За Поръчки с избор на доставка до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Доставчикът т ще препрати поръчката до най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 7 дни, след което Поръчката се анулирана.

Имате възможност да се възползвате от опция „Преглед преди да платиш/получиш“. 

Даваме Ви това право, за да проверите дали получавате точно това, което сте поръчали.

С допълнителна информация относно условията за поръчка и доставка можете да се запознаете в Условията за ползване.